Over ons

Bijna 15 jaar ervaring

Animalfood And Snacks Factory BV (AASF) is producent van snacks voor honden en katten met ruim 15 jaar ervaring. Het assortiment bestaat zowel uit semi-moist snacks en treats. Onze chef kok weet als geen ander zijn kennis van grondstoffen en grenzeloze creativiteit om te zetten in oogstrelende, fris ruikende en vooral onweerstaanbaar smakende traktaties voor honden en katten.

Het jongste bewijs zijn de crispy snacks die doen denken aan het knapperige koekje van de bakker.

Historie

Dertig jaar geleden begonnen als humane bakker in een gerenommeerd familiebedrijf is hij vijftien jaar geleden zijn eigen weg ingeslagen. Het bedrijf is begonnen in Middelstum en daarna verhuisd naar Hoogeveen.

Al die jaren zijn benut om een rijk assortiment aan snacks op te bouwen die hun weg vinden in heel Europa naar de uiteindelijk klant, de honden en de katten.

Ons onderscheidend vermogen

Wij werken uitsluitend voor private label. Daarmee zijn we doordrongen dat uw naam op onze producten staan. Uw naam is goud waard en daar werken we elke dag aan. Onze trouwe klantenbestand breidt zich alleen maar uit. Alles draait om vertrouwen.

Onze creativiteit en deskundigheid komen naadloos tegemoet aan uw wensen en de kansen in de markt waar u zich mee wil onderscheiden. Vorm en receptuur zijn voor ons variabelen waarmee we uw verwachtingen overtreffen. Snelheid van leveren  zien we als dezelfde uitdaging als wij tegemoet komen aan uw wensen en vragen.

Onze brede verpakkingsmogelijkheden en onze flexibiliteit maken het mogelijk om ook bij kleinere runs uiterst concurrerend te zijn in ieder gewenst gewicht.

Hoogwaardige grondstoffen, GMP+ gecertificeerd en natuurlijke, gezonde snacks als resultaat.

Wij gaan door waar anderen stoppen. Crispy, tarwevrij of glutenvrij als dat is gewenst.